Buna ziua. Am lucrat ca promoter la o firma si nu mi-am primit banii pentru munca prestata. Mai rau este ca a trebuit sa imi fac si ceva analize care au costat in jur de 100 lei si care trebuiau decontati. Asadar, am pierdut bani. Am tot sunat persoana care m-a angajat, dar tot gasea scuze (ca e in concediu, ca li s-a stricat baza de date si ca trebuie sa caute pe foi sau in alt calculator etc); Tot timpul imi zicea ca ma suna, dar pana acum tot eu sunam inapoi. ultima scuza a fost ca banii mi-au fost trimisi. (eu trebuia sa primesc banii intr-un cont bancar). I-am zis ca nu am primit nimic, iar atunci cand se depun bani intr-un cont, trebuie sa existe acte doveditoare. Apoi a intors-o si a zis ca a trimis prin posta. La fel, am zis ca trebuie sa existe ceva dovezi. A ramas ca verifica si ma suna, dar bineinteles nu m-a mai sunat si nici nu mai raspunde la telefon. As dori sa sti ce pot sa fac ca sa imi primesc banii, pentru ca pana la urma este vorba de cateva sute de lei si mai ales e vorba de munca pe care am depus-o.
mai am delegatia pe care mi-au trimis-o pe mail. firma era din capitala, eu lucrand pt ei ca promoter intr-un supermarket dintr-un mall din orasul meu...
acasa nu am nici un contract ...am doar delegatia si ceva fisa de aptitudini de la medicina muncii in care scrie ca imi va servi la angajare si specifica cine e angajatorul.
a trecut ceva vreme de atunci (va spuneam ca ma "lupt" de mult cu ei sa imi iau banii) si nu mai stiu daca am semnat asa ceva, DAR in delegatia de care va spuneam, scrie asa: "prin prezenta delegam pe X in functia de promoter la firma Y ... cu contract individual de munca nr. XYZ ... pentru a reprezenta firma Y in relatia cu hipermarket Z, in baza contractului comercial incheiat intre cele 2 parti."
Va rog sa imi ziceti ce as putea face, ce le-as putea zice ca sa ii conving sa imi dea banii.:help: