avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... banii pentru munca depusa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

banii pentru munca depusa

Buna ziua. Am lucrat ca promoter la o firma si nu mi-am primit banii pentru munca prestata. Mai rau este ca a trebuit sa imi fac si ceva analize care au costat in jur de 100 lei si care trebuiau decontati. Asadar, am pierdut bani. Am tot sunat persoana care m-a angajat, dar tot gasea scuze (ca e in concediu, ca li s-a stricat baza de date si ca trebuie sa caute pe foi sau in alt calculator etc); Tot timpul imi zicea ca ma suna, dar pana acum tot eu sunam inapoi. ultima scuza a fost ca banii mi-au fost trimisi. (eu trebuia sa primesc banii intr-un cont bancar). I-am zis ca nu am primit nimic, iar atunci cand se depun bani intr-un cont, trebuie sa existe acte doveditoare. Apoi a intors-o si a zis ca a trimis prin posta. La fel, am zis ca trebuie sa existe ceva dovezi. A ramas ca verifica si ma suna, dar bineinteles nu m-a mai sunat si nici nu mai raspunde la telefon. As dori sa sti ce pot sa fac ca sa imi primesc banii, pentru ca pana la urma este vorba de cateva sute de lei si mai ales e vorba de munca pe care am depus-o.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:28, 29 Noiembrie 2011
ati semnat vreun contract ceva?
mai am delegatia pe care mi-au trimis-o pe mail. firma era din capitala, eu lucrand pt ei ca promoter intr-un supermarket dintr-un mall din orasul meu...
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2011
Luu, utilizator
DAR IN AFARA DE DELEGATIE CONTRACT REPET DE COLABORARE NU AVETI?
In baza unui contract de colaborare nu poate fi trimis in delegatie ...
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
acasa nu am nici un contract ...am doar delegatia si ceva fisa de aptitudini de la medicina muncii in care scrie ca imi va servi la angajare si specifica cine e angajatorul.
a trecut ceva vreme de atunci (va spuneam ca ma "lupt" de mult cu ei sa imi iau banii) si nu mai stiu daca am semnat asa ceva, DAR in delegatia de care va spuneam, scrie asa: "prin prezenta delegam pe X in functia de promoter la firma Y ... cu contract individual de munca nr. XYZ ... pentru a reprezenta firma Y in relatia cu hipermarket Z, in baza contractului comercial incheiat intre cele 2 parti."
Va rog sa imi ziceti ce as putea face, ce le-as putea zice ca sa ii conving sa imi dea banii.:help:

Alte discuții în legătură

Art.55 litera b din codul muncii - mai primesc salariul pe perioada contractului? badoi_m badoi_m Buna ziua, Numele meu este Badoi Mihai , sunt student, si acum o luna si ceva am muncit ca sef de punct de lucru timp de aproximativ 3 saptamani la o firma ... (vezi toată discuția)
Aspectul penal a unor forme de publicitate ContSters77883 ContSters77883 Buna ziua, stimati Colegi! Facand cumparaturi intr-un supermarket (sau hipermarket sau ce a fost), o fata foarte frumoasa si imbracata in haine subtire si ... (vezi toată discuția)
Furt bicicleta, politia incapabila elizatutuianu elizatutuianu Buna ziua, Acum o luna si jumatate mi s-a furat bicicleta de la rastelul unui mall, supravegheat video. Am depus la politie o sesizare de furt in care am ... (vezi toată discuția)