Buna ziua. Am lucrat ca promoter la o firma si nu mi-am primit banii pentru munca prestata. Mai rau este ca a trebuit sa imi fac si ceva analize care au costat in jur de 100 lei si care trebuiau decontati. Asadar, am pierdut bani. Am tot sunat persoana care m-a angajat, dar tot gasea scuze (ca e in concediu, ca li s-a stricat baza de date si ca trebuie sa caute pe foi sau in alt calculator etc); Tot timpul imi zicea ca ma suna, dar pana acum tot eu sunam inapoi. ultima scuza a fost ca banii mi-au fost trimisi. (eu trebuia sa primesc banii intr-un cont bancar). I-am zis ca nu am primit nimic, iar atunci cand se depun bani intr-un cont, trebuie sa existe acte doveditoare. Apoi a intors-o si a zis ca a trimis prin posta. La fel, am zis ca trebuie sa existe ceva dovezi. A ramas ca verifica si ma suna, dar bineinteles nu m-a mai sunat si nici nu mai raspunde la telefon. As dori sa sti ce pot sa fac ca sa imi primesc banii, pentru ca pana la urma este vorba de cateva sute de lei si mai ales e vorba de munca pe care am depus-o.
Faceti o sesizare la ITM , la care atasati si o copie de pe acea delegatie ... in sesizare explicati asa cum s-au petrecut faptele , precum si refuzul angajatorului de a va achita banii pentru perioada lucrata ...