avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... corectie REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

corectie REVISAL

Buna ziua,

Am transmis REVISALUL la ITM conf.HG.500/2011, in sensul ca, la salariul de baza am transmis salariul de incadrare negociat in CIM, iar sporurile le-am transmis pe cele realizate transmiterea a fost de 2 ori , cu sporuri diferite conf. statelor de plata.
Conf. noilor modificari, acum ce mai fac? Fac corectii pe fiecare contract ? (trec salariul de incadrare + sporul negociat in CIM.

Multumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:42, 29 Noiembrie 2011
parerea mea este ca acele salarii si sporuri sa ramana asa cum au fost transmise si numai de la data intrarii in vigoare a modificarilor sa treceti salariul + sporurile din c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor week-end ela30 ela30 Buna seara, Am o nelamurire;sporul ce se acorda salariatilor care primesc cele 2 zile libere consecutive in timpul saptamanii nu in week-end se trece in ... (vezi toată discuția)
Sporul de noapte in revisal margele margele Se trece sporul de noapte in revisal daca este un spor ocazional? Nu este un spor permanent, se calculeaza doar pentru 2 ore de noapte si nu se acorda in ... (vezi toată discuția)
Noul revisal si sporurile nepermanente draganmariana draganmariana Of, am urmatoarea problema: am o societate in care dam spor de sambata si duminica 5% iar spor de sarbatori legale la fel 5 % , acestea sunt prevazute cu act ... (vezi toată discuția)