avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recuperare indemnizatie crestere copil!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recuperare indemnizatie crestere copil!

buna ziua!
sotia mea a nsacut in dec 2009,anul trecut in 2010 parca,boc a taiat din aceste drepturi ale mamicilor,este legal sau nu?
ii putem da in judecata si sa cistigam?A FACUT CINEVA LUCRUL ACESTA?IN TARA?IN PRAHOVA?MULTUMESC ANTICIPAT DE AJUTOR
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:17, 29 Noiembrie 2011
1. La ce drepturi va referiti, ca au fost mai multe?
2. A fost vorba de legi, OUG si HG pe care nu le puteti contesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii bugetari Mirela28 Mirela28 Vreau sa aflu daca in 2010 se mai acorda sporul pentru pentru conditii vatamatoare? Lucrez in administratia locala, anul trecut era acordat acest spor acum ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ioshicumine ioshicumine buna ziua, sotia mea a nascut in dec.2009 un bebe si s-a intors la serviciu la 1 oct.2009(dupa 9 luni). in iunie-iulie 2011 urmeaza sa nasca din nou. noi am ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate contract colectiv de munca ContSters70098 ContSters70098 O intrebare, va rog, la care nu mai stiu ce raspuns sa am! In situatia in care intr-un contract colectiv de munca la nivelul unui grup de unitati s-au ... (vezi toată discuția)