avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... criterii evaluare profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

criterii evaluare profesionala

Sunt angajata la o societate comerciala din luna octombrie,iar in atributiile mele intra si intocmirea dosarelor de personal.Problema ar fi ca,contractele de munca intocmite pana la venirea mea si care depasesc data de 1.05.2011,nu contin clauza privitoare la criteriile de evaluare.Ce ar trebui sa fac intrucat contractele nu mai pot fi modificate?Este de ajuns sa intocmesc acte aditionale la contracte in care sunt specificate concret criteriile de evaluare?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:45, 29 Noiembrie 2011
Da. Faceti acte aditionale si introduceti noile modificari. La fel completati fisele de post si regulamentul intern.
Intrebati patronul...Va sfatuiesc sa faceţi se spune ei...
Pentru c.i.m. a caror data de incepere a activitatii este o data anterioara datei de 01.05.2011 nu este obligatoriu modificarea acestora , intrucat legea nu are efect retroactiv ...

Pentru c.i.m. a caror data de incepere a activitatii este o data ulterioara datei de 01.05.2011 este obligatoriu modificarea acestora ....

De asemenea, de la data intrarii in vigoare a modificarilor aduse Codului Muncii trebuia introduse in Reg.Intern criteriile si procedurile de evaluare profesionala a salariatilor care vor fi valabile si pentru salariatii ai caror data de incepere a activitatii este anterioara datei de 01.05.2011 ...

Intr-adevar, pentru a evita divergentele cu inspectorii ITM este recomandabil sa faceti acte aditionale pentru toate c.i.m., intrucat neretroactivitatea legii nu se aplica in cazul gandirii acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte aditionale pt.criterii evaluare lilid lilid Buna ziua, La o firma sunt trecute criteriile de evaluare in ROI si in fisele de post nu si in contractele de munca ( citind codul muncii, am vazut ca ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale privind criteriile de evaluare rominaduca rominaduca Imi spuneti va rog mult, daca este obligatoriu sa intocmim acte aditionale la R.I., la contractele indv. de munca, privind criteriile de performanta, sa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si criteriile de evaluare dupa 1.5.2011 apetra apetra Conform ultimelor modificari aduse la Codul muncii, in momentul in care intocmim un contract individual de munca ar trebui sa introducem in contract, ... (vezi toată discuția)