avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... despre un contract de leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

despre un contract de leasing

Buna ziua.Va rog frumos dak poate cineva sa ma ajute cu o informatie;am avut un contract de leasing pt un logan,in august 2009 s a rezilizt din vina mea k nu am mai putut plati ratele,de abia dupa 2 ani mi a venit de la [firma de recuperare ] sa mai platesc 6508 euro in premiza k eu am platit 2500 in rate si contractul initial era de 8200.Masina a vandut o cu 3400.Si timp de doi ani in care nimeni nu ma anuntat k mai am vreo datorie mi s-au bagat penalizari de 0,015% pe zii.Dak poate sa ma indrume cineva v-as fii foarte recunoscator(ma gandesc sa ii dau in judecata).Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:52, 29 Noiembrie 2011
interventie moderator

@tzatian, va rog sa cititi si sa respectati regulamentul, multumesc

"nu este de dorit sa folosesti scrierea cu inflorituri (k, sh, tz, y), cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii";
"Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele"

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/tag...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile elevului georgyana.geo georgyana.geo Buna ziua, Am si eu o problema cu diploma de absolvire a liceului. Am fost la scoala sa-mi ridic diploma dar fara sa observ k are vreo ... (vezi toată discuția)
Datorii transmise la rude de gradul 1,in caz de deces crivatgeorgiana crivatgeorgiana buna seara am o nelamurire: soacra mea a decedat recent si avea 3 imprumuturi facute la banca1, banca2 si ifn sotul meu a fost la toate cele 3 institutii cu ... (vezi toată discuția)
Custodie copii Cata 86 Cata 86 Am 2 fetițe superbe in varsta de 11 respectiv 4 ani. Din februarie anul trecut soția a părăsit domiciliul lăsândule in casa nemancate fugind la mama ... (vezi toată discuția)