avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina inmatriculata pe numele sotiei dupa decesul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina inmatriculata pe numele sotiei dupa decesul sotului

Buna ziua,

Sotul meu a decedat si nu stiu ce anume sa fac si unde sa merg pentru a inregistra masina sotului pe numele meu. Mentionez ca nu am fost casatoriti, avem aceeasi adresa pe buletin si avem o fetita care ii poarta numele.

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:32, 29 Noiembrie 2011
adica... nu va era sot, ci concubin. Nu aveti cum inregistra masina pe numele dvs. Fetita dvs va fi proprietara masinii, dupa dezbaterea succesiunii. Dumnevoastra o veti conduce si puteti fi trecuta in certificatul de inmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezentare acte politie cand sunt oprit in trafic dpdv dpdv Buna seara! Am fost casatorit (ulterior unul dintre soti a decedat) ne-am pastrat amandoi numele, ea R.S. iar eu A.N., avem un copil minor, in certificatul ... (vezi toată discuția)
Modificare certificat nastere signyournamec signyournamec Buna ziua, doresc sa stiu daca se mai poate face ceva in cazul urmator fara interventie in instanta. Problema este ca bunica apare in certificatul de nastere ... (vezi toată discuția)
Succesiune Pe scurt povestea mea.Mama a decedat acum 10 ani la scurt timp tata sa cuplat cu o femeie si in urma cu 5 ani au cump o gars impreuna pe numele amandoura, apoi ... (vezi toată discuția)