Buna ziua,
Am un credit ipotecar la [banca] si in urma cu cateva luni am intarziat cu plata lunara iar in momentul in care am ajuns la banca cu mai multi bani mi sa spus ca, creditul meu a fost cumparat de catre o societate numita [editat] si ca va trebui sa depun banii in contul lor fara probleme. Dupa un timp am fost sunat de catre o persoana de la firma de recuperari creante] care mi`a facut o propunere de esalonare a creditului pe 1 an iar dupa acest an creditul imi va fi trimis inapoi la [banca].Crezand am facut cererea o noua polita de asigurare si le`am trimis la sc [firma de recuperari ], dupa un timp am fost sunat de aceeasi persoana care mia spus sa le trimit o suma de 6000 ron in termen de 2 sapt. Nu am avut aceata posibilitate de a trimite integral suma, am trimis mai puti iar dupa aprox. o luna am fost sunat de aceeasi persoana care mi`a spus ca nu mi sa acceptat cererea deoarece nu am depus banii. Am intrebat ce as putea face in acest caz, la care mi sa raspuns ca nu mai este nimic de facut si ca voi pierde apartamentul, dupa cateva discutii si promisiuni mi sa propus sa le trimit in cont o suma de 1500 ron, din care nu am putut trimite decat 900, dupa alte 2 sapt iar am fost sunat si iar aceeasi discutie cu cererea care nu a fost acceptata etc. apoi i`am readus aminte de discutie si de cei 1500 ron dansul si`a reamintit sau nu, si mi sa spus ca tot nu este bine ca nu am depus 1500 de data aceasta mi sa spus sa depun 2000 urgent, de data aceasta nu am avut posibilitatea de a depune si iar am fost sunat si iar aceeasi prima discutie cu cererea nu a fost acceptata eu spunand`ui despre discutiile purtate la care domnul de la [ firma de recuperare]mi`a spus ca nu mai este nici`o posibilitate si de aici nu se mai pooate face nimic, dupa multe minute petrecute in telefon si intreband cum am putea face ca sa facem un acord o esalonare de refinantare nu se pune vorba ca sunt in baza lor si nu pot, intr`un final imi spune sa le trimit in maxim 10 zile 2500ron banii care insemnau o stopare a dobanzii, dar apartamentul tot pierdut este. Acum revin cu o intrebare si in acelasi timp cu rugamintea de a ma lumina ce inseamna aceste lucruri si ce pot face in aceasta situatie. Va multumesc pentru timpul acordat.
Nu ai ce sa faci daca nu ai bani , esti bun de plata . Intrucat datoria creste odata cu dobanzile trebuie sa soliciti urrgent sa-ti comunice care este suma totala datorata in prezent . Singura sansa ar fi sa gasesti un cumparator al imobilului care sa-ti ofere un pret bun pe ap. sa iei un avans sa faci o promisiune de vanzare cumparare, sa achiti datoria , sa ridici ipoteca sa poti face vanzarea propriu-zisa si restul banilor sa-ti intre in contul personal. Intarzierea duce la pierderea totala a valorii apartamentului ipotecat.Succes!
nu am bani pentru a plati o rata intreaga as dori sa platesc mai putin si sa fac un angajament, bani daca aveam plateam si nu mai ajungeam sa intreb pe acest blog.
Ma deranjeasa modul cu care vorbesc cei de la [recuperari creante]si modul de actionare care mi se pare putin cam "japca" ei vor sa stoarca cat mai mult de la mine dar de ajutat nu ma ajuta cu nimic asta era ideea, si asta era rugamintea mea de a ma lumina putin. multumesc.
Plata credit
ancut75
Buna ziua, pentru un credit de nevoi personale la Banca, ale carui rate nu au mai fost platite de 2 ani de zile, dobanzile cumulate cu datoria au ajuns la ... (vezi toată discuția)