avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

buna seara!
am divortat in 2004 si acum sant in proces de partaj ,intre timp mi-am cumparat o masina in anul 2007 la care ea nu a contribuit material .mentionez ca avand acelasi domicilu in buletin cu fosta, am locuit in acelasi imobil pana in 2008,dar separati si nu permanent .Acum solicita jumatate din valoarea masinii,are castig de cauza?
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 21:38, 29 Noiembrie 2011
daca ati divortat in 2004 si masina ati cumparat-o in 2007, acesta e bunul propriu al dvs, la care dansa nu are drept
nu e bun comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi are fosta sotie a decedatului??? ianca1980 ianca1980 Buna ziua, Va cer iar ajutorul in lamurirea unei probleme;unchiul meu a decedat in urma cu trei luni;era divortat,fara copii;in urma lui a ramas sora si mama ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort george_lmg george_lmg In aprilie 2007 m-am casatorit iar in dec.2008 am plecat in Suedia si am cumparat o casa.La acea data unicul regim patrimonial cunoscut era \"comunitate de ... (vezi toată discuția)
Divort inaintat ASZALOS ASZALOS De comun acord din vina comuna,am inaintat divortul!Pentru pronuntarea divortului( ca sa scapam mai repede)am fost de acord sa motivam ca nu ne mai ... (vezi toată discuția)