avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj in cazul in care nu este act de proprietate pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj in cazul in care nu este act de proprietate pe imobil

buna,in urma cu cativa ani parintii mei s-au despartit si au divortat urmand ca pana la varsta de 18 ani sa primesc si eu si fratele meu pensie alimentara pana la varsta majoratului(eu am acum 23),iar amandoi copiii am ramas impreuna cu mama,parasind domiciliul.parintii mei au locuit impreuna 17 ani,avand impreuna un apartament,in care a ramas tatal meu,dar care nu era intabulat pe niciunul dintre parinti,fiind doar un act de vanzare cumparare.momentan tatal meu locuieste in acel imobil impreuna cu sotia sa actuala si copii sai din noua casatorie.s-ar putea obtine partajul in acest caz de catre mine(familia mea).Multumesc mult pentru eventualele raspunsuri
Cel mai recent răspuns: djandy23 , utilizator 22:59, 29 Noiembrie 2011
Da,mama dvs trebuie sa faca partajul
si cam care ar fi pasii de urmat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei sau probleme juridice de familie - 16 ani, probleme cu parintii TaniaLoredana TaniaLoredana buna ziua , ma numesc Tania si am 16 ani .. as dori sa va adresez o intrebare ; desi am doar 16 ani am trecut prin multe ... la varsta de 7 ani parinti mei ... (vezi toată discuția)
Obligatia de intretinere a copiilor fata de parinti ilal ilal In situatia in care un parinte (tata) : - s-a despartit de mama de cand aveau copiii 1 an, respectiv 2,5 ani; - nu s-a interesat niciodata de copiii lui, nu ... (vezi toată discuția)
Succesiune avram.mariana@yahoo.com avram.mariana@yahoo.com Tatal meu a murit in 2017 si vrem sa vindem apartamentul. Apartamentul era pe numele lui si al mamei. Trebuie sa fac succesiunea? Cum este mai bine sa ... (vezi toată discuția)