avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit vreau sa infiintez intreprindere individuala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

vreau sa infiintez intreprindere individuala

sunt pensionar si as dori sa deschid i intreprindere individuala ce trebuie sa fac?mentionez as vrea sa aiba ca domeniu comert pe piata cu fructe si legume cu imbracaminte si alte accesorii
vreau sa am un angajat in prima etapa
vreau sa intreb ce taxe trebuie sa platesc la stat?
ce venit trebuie sa declar daca eu nu stiu cum imi merge treaba?
mentionez ca sunt pensionar nu trebuie sa ma angajez si daca trebuie sa am calificare in domeniu
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:30, 30 Noiembrie 2011
Aveti informatii la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soc comerciala dritaS dritaS Sunt o persoana cu handicap grav As dori sa infiintez un af sau srl Ce sfat imi dati?.Beneficiez de ceva avantaje fiscale din partea statului? multumesc (vezi toată discuția)
Srl, pfa, af pentru studenti debves debves Buna ziua.Sunt studenta,incep anul 2 acum in octombrie,am sub 30 de ani si doresc sa infiintez o firma,af sau pfa cu ajutorul careia,atat eu cat si sotul meu ... (vezi toată discuția)
Comert cu amanuntul - pfa sau af mariusika23 mariusika23 Salut, sper sa postez unde trebuie, daca nu, rog moderatorii sa-l mute unde trebuie:D Vreau sa infiintez un AF sau IF nu stiu exact cum mai este denumirea ... (vezi toată discuția)