avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transmitere revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transmitere revisal

Dragi prieteni, cum transmit REVISAL-ul on-line la ITM, modelul nou, am parola modelului vechi, sper sa mai fie valabila. Multumesc1
Cel mai recent răspuns: mea culpa , utilizator 13:29, 30 Noiembrie 2011
ar trebui sa mearga pentru ca au lucrat la site.Eu intru pe transmitere online revisal-si apare cf hg 500 ,dai clic pe el si uemezi pasii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Re visal ana_abo ana_abo Salutari tuturor! Pentru noua versiune revisal conf. hg.500/2011 trebuie sa obtinem alta parola de la itm? de ex. eu si inainte de aceasta varianta aparuta in ... (vezi toată discuția)
Transmiterea revisalului in 09.08.2011 Andrei Gica Andrei Gica Daca din 01.08.2011 si pana in 08.08.2011 inca se mai transmitea la ITM versiunea veche de revisal, astazi in 09.08.2011 trebuie deja sa lucrez si sa transmit ... (vezi toată discuția)
Salariat nou srl-d anomarairam anomarairam Buna ziua, am infiintata o societate SRL-D de doua luni, as dori sa angajez pe cineva din data de 9.11.2013, fiind primul salariat ce trebuie sa fac? Fiind ... (vezi toată discuția)