avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administratie de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administratie de bloc

As dori sa aflu daca cei care locuiesc la ultimul etaj al unui bloc beneficiaza de reeducere la caldura. Mentionez ca Asociatia blocului este inca Asociatie de locatari si nu am repartitoare. Cunosc cazuri de locatari de la alte blocuri care beneficiaza de aceasta reducere, dar cum niciunul dintre ei nu are relatii bune cu administratorul nu am putut afla in baza carei legi beneficiaza de aceasta reducere. Multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:22, 30 Noiembrie 2011
Nu exista asemenea prevedere legala.
Cei despre care stiti acest lucru au, probabil, o intelegere nelegala cu conducerea asociatiei sau, si mai rau, cu administratorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu - administrator de bloc A-Mihai A-Mihai Situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: - Locuiesc intr-un apartament la bloc, fiind totodata si membru al Asociatiei de proprietari constituita din ... (vezi toată discuția)
Eu mi-aș monta repartitoare dar ceilalti proprietari nu vor CYBORG CYBORG Bună ziua! Locuiesc in Ploiesti, la bloc. Eu mi-aș monta repartitoare de costuri pe calorifere, dar am vorbit cu proprietari vecini pe scara mea care nu ... (vezi toată discuția)
Scadere procente incalzire? ContSters122354 ContSters122354 in topic am gasit cateva referiri privitoare la apartamentele aflate la colturile blocului,cele de la ultimul etaj si parter- acestora li se scad cateva ... (vezi toată discuția)