avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... contract concesiune
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

contract concesiune

daca un contract de concesiune este valabil incepind cu data de 14.10.11 iar in clauzele contractului se mentioneaza ca plata se va face la 31.03 si 30.09 care-i termenul scadent : 30.09 sau 31.12.???
personal consider ca este 31.12 deoarece contractul este valabil din 14.10

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 17:44, 30 Noiembrie 2011
Termenul de plata pentru acest an ar trebui sa fie altul decat 30.09 intrucat contractul a fost incheiat dupa acest termen, dar era normal sa fi fost specificat in contract intr-un articol separat. Nu aveti de unde sa stiti daca este 31.12 2011 sau altul.

Doar la creantele fiscale impozite locale ( cladiri, teren, auto) pentru bunurile dobandite dupa data de 01.09 este explicitat in Normele metodologice la Codul fiscal - Legea 571/2003 republicata - care este termenul de la care incep sa se calculeze majorari pentru plata cu intarziere a impozitului datorat.

Va sfatuiesc sa-i intrebati pe cei de la directia de valorificare patrimoniu din primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reevaluarea cladirilor danielamihai10 danielamihai10 pana acum s-a facut reevaluarea in baza hg 983/1998 si hg 403/2000,as vrea sa stiu daca s-au mai modificat si daca pot face reevaluare tot in baza ... (vezi toată discuția)
Lmpozite teren cinevaoricine cinevaoricine Buna seara! Imi puteti spune va rog anul din care au inceput sa fie impozitate terenurile extravilan arabil? O alta intrebare: Care este procentul de ... (vezi toată discuția)
Cerificat fiscal cosmafurca cosmafurca Bună ziua, am şi eu o îmtrebare: vreau sa cumpar o casă iar eu am nevoie de certificatul fiscal de la proprietar. Impozitul pe anul 2016 va trebui platit ... (vezi toată discuția)