avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... daca sunt girant pot lua credit?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

daca sunt girant pot lua credit?

Buna ziua,
Sunt in urmatoarea situatie:
cineva doreste sa-l girez pt. o suma mare pe 20 de ani. Cum ma afecteaza luarea unui credit personal ulterior daca girez suma de 500 000 ?
Am 55 de ani, si un venit de 2500Ron.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adela65 , utilizator 18:33, 30 Noiembrie 2011
Ramane la latitudinea bancii de la care cereti credit.
Ziceti ca " cineva doreste sa-l girez", mai important e daca va doriti si dvs.. 500mii e o suma mare si daca nu plateste , nu raspundeti doar cu salariul, ci si cu bunuri, daca aveti
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info srl-d markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Am si eu niste nelamuriri cu privire la deschiderea SRL-D-ului. Din cate am vazut, statul iti ofera suma de 10 000 E, in conditiile in care, ... (vezi toată discuția)
Girarea la car afecteaza luarea unui credit ipotecar? Flori111 Flori111 Daca girez pentru un credit la CAR al unei rude, ma poate afecta la scor cand o sa aplic pentru un credit ipotecar la ing pentru mine? Multumesc (vezi toată discuția)
Partaj intre soti sofiamaria sofiamaria Buna ziua, va rog frumos cine ma poate ajuta cu o nelamurire. inainte de casatorie detineam un apartament pe numele mamei mele, apartament care l-am vandut ... (vezi toată discuția)