Am rugamintea sa-mi spuneti ce este de facut in cazul cand o Universitate nu elibereaza diploma de licenta la timp.
Am sustinut examenul de licenta in 2009, in anul 2010 am mers la facultate sa-mi ridic diploma si de atunci in continuu m-i se spune ca nu a fost scrisa si urmeaza, deja au trecut mai mult de 2 ani si inca nu au fost scrise diplomele.
Nu stiu care este motivul si nici nu-l spun cei de la Universitate , de aceea va rog sa-mi spuneti care este procedura legala pentru a-mi obtine diploma de licenta.
Va multumesc anticipat!
Florina N
Faceti solicitarea eliberarii diplomei de licenta in scris, depusa ori personal si primind numar de inregistrare, ori prin posta - recomandata cu confirmare de primire, si dupa ce faceti acest demers de 2-3 ori fara nici un rezultat, ii chemati in judecata, pentru ca instanta sa-i oblige la eliberarea diplomei. Oricum intre timp ar trebui sa va elibereze o adeverinta care sa tina locul diplomei de licenta.
Penalitati...
gaby_popescu
Buna ziua....
Am si nevoie de o informatie,va rog daca puteti sa ma ajutati..
Am fost acum cateva zile sa imi fac fisa de lichidare pentru a putea sa imi ... (vezi toată discuția)