avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diploma licenta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diploma licenta

Buna ziua,

Am rugamintea sa-mi spuneti ce este de facut in cazul cand o Universitate nu elibereaza diploma de licenta la timp.
Am sustinut examenul de licenta in 2009, in anul 2010 am mers la facultate sa-mi ridic diploma si de atunci in continuu m-i se spune ca nu a fost scrisa si urmeaza, deja au trecut mai mult de 2 ani si inca nu au fost scrise diplomele.
Nu stiu care este motivul si nici nu-l spun cei de la Universitate , de aceea va rog sa-mi spuneti care este procedura legala pentru a-mi obtine diploma de licenta.
Va multumesc anticipat!
Florina N
Cel mai recent răspuns: Daniela Vasilescu , Avocat 17:02, 30 Noiembrie 2011
Faceti solicitarea eliberarii diplomei de licenta in scris, depusa ori personal si primind numar de inregistrare, ori prin posta - recomandata cu confirmare de primire, si dupa ce faceti acest demers de 2-3 ori fara nici un rezultat, ii chemati in judecata, pentru ca instanta sa-i oblige la eliberarea diplomei. Oricum intre timp ar trebui sa va elibereze o adeverinta care sa tina locul diplomei de licenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta absolvent studii superioare vsn_gina@yahoo.com vsn_gina@yahoo.com Lucrez in compartimentul Personal al unei institutii publice.Cat timp este valabila adeverinta eliberata de facultate care atesta absolvirea studiilor ... (vezi toată discuția)
Penalitati... gaby_popescu gaby_popescu Buna ziua.... Am si nevoie de o informatie,va rog daca puteti sa ma ajutati.. Am fost acum cateva zile sa imi fac fisa de lichidare pentru a putea sa imi ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata dumi32 dumi32 Buna ziua, As dori sa va intreb, in cazul in care un participant la concursul de ocupare a unui post contractual (SSD) studii superioare de scurta durata ... (vezi toată discuția)