avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rata la banca si card de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rata la banca si card de credit

buna ziua. in 2007 am luat in rate obiecte electrocasnice.am facut contractul pe o perioada de 39 luni.dupa primele 12 luni am primit prin posta un card cu suma de 17 mil pe el.in plicul cu cardul scria ca pot sa-l activez telefonic.l-am activat. rata de la obiectele electrocasnice am platit-o dar nu integral .cei de la banca au predat dosarul meu la o firma de recuperatori.acum e totul in regula. dar de la cardul de credit ni-a venit la locul de munca o notificare de la un birou judecatoresc cum ca am de plata suma de 2433 lei si ca seful meu sa imi puna poprire pe salariu.si mi-au trimis contractul de la electrocasnice nu de la card ca de acolo nu am. ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 21:00, 30 Noiembrie 2011
Puteti face contestatie la executare sau va puteti plati datoria. Alegerea va apartine.
P.S. Poprirea se poate infiinta doar pentru cota de 1/3 din salariul dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2011
ContSters103772, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita burlaciucmonica burlaciucmonica Buna ziua,nu va retin cu alte detalii ci trec direct la subiect.In 2005 am facut o rata la Altex cu buletinul prin BCR in valoare de 1700(17 mil vechi)pt ... (vezi toată discuția)
Poprire asupra salariului pentru datorie card de cumparaturi letyerno letyerno Buna ziua , in urma cu 5-6 ani am primit in posta un card de cumparaturi fiind clienta fidela a unui magazin de electrocasnice.... am utilizat cardul,si am ... (vezi toată discuția)
Card de credit restant ELA72 ELA72 Buna ziua, va rog ajutati-ma cu un raspuns.Am aun card de credit la raif de 100 mil .Pana acum un an am reuist sa il platesc la zii , desi banca imi cerea mai ... (vezi toată discuția)