avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare

As vrea sa stiu daca angajatorul ma poate obliga pe perioada detasarii sa indeplinesc alta functie.Mentionez ca in momentul semnarii deciziei de detasare nu am fost informata despre acest lucru.Din motive de sanatate nu pot accepta functia deoarece necesita foarte multa munca fizica.

Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 17:15, 30 Noiembrie 2011
Art. 45
Detasarea este actul prin care se dispune schimbarea temporara a locului de munca, din dispozitia angajatorului, la un alt angajator, in scopul executarii unor lucrari in interesul acestuia. In mod exceptional, prin detasare se poate modifica si felul muncii, dar numai cu consimtamantul scris al salariatului.

Daca nu v-ati dat consimtamantul in scris puteti contesta decizia.
Daca in decizie era stipulata si schimbarea functiei si dv. ati semnat decizia de primirea/luare la cunostinta, inseamna ca ati consimtit si la schimbarea felului muncii si nu aveti ce contesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca germi germi Cum se procedeaza daca se pleaca dintr-o institutie in alta institutie pe un post de conducere(director adjunct),cu pastrarea locului in cadrul institutiei din ... (vezi toată discuția)
Detasare vicsilron vicsilron Buna ziua, Am o rugaminte la dvs. In legatura cu procedura de detasare. De ce acte am nevoie si ce pasi trebuie urmati mai exact. Imi puteti da o legatura ... (vezi toată discuția)
Detasare Perdy33 Perdy33 Buna ziua, In cazul detasarii se face si contract de prestari servicii intre cei doi angajatori? (vezi toată discuția)