avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contopire 2 pedepse
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contopire 2 pedepse

daca sunt date 2 pedepse:
una de 5 ani data de tribunal si
alta de 3 ani , data de judecatorie,
unde se contopesc ambele pedepse? tribunal sau judecatorie?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:55, 6 Ianuarie 2012
scuze, aia de 5 ani e data de curtea de apel.
iar, cealalta de 3, e data de judecatorie.
Competenta pentru judecarea cererilor de contopire este instanta de executare.

banuiesc ca si condamnarea care spuneti ca a fost data de curtea de apel este data in fond de un tribunal. nu cred ca a fost judecat in prima instanta de curte.
din cate stiu instanta competenta este instanta de pe raza de competenta a penitenciarului ,instanta care este egala in grad cu ultima instanta cara a aplicat o pedeapsa cu inchisoarea.
care este ultima condamnare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine judeca contestatia la executarea pedepsei? amales amales in ncp numai exista forma agravanta dar in condamnare prejudiciul era de 214 100 ron in vechiul cod a fost judecat de tribunal acum ca in ncp prejudiciul este ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata dellacroce dellacroce buna ziua,dupa amanarea de 3 luni care am primit o cine ar trebui sa ma elibereze comisia de la penitenciar sau tribunalul,asta daca as indeplini toate ... (vezi toată discuția)
Contopire teona11 teona11 unde se contopesc pedepsele, daca una e data de curtea de apel si alta de judecatorie? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)