Va rog a ma ajuta din punct de vedere legal.
Am probleme cu adminitratora care mereu ma baga la intretinere chiar daca nu sunt.
Primul incident a fost in momentul in care prietena mea s-a mutat la mine si a fost trecuta la intretinere pentru cateva zile..mai putin de 15 zile cat este legal. Pentru acest incident pot dovedi prin acte care este ultima ei zi de serviciu al prietenei in alt judet (in Bucuresti, fata de Constanta unde este locuinta).
Al doilea incident a fost in momentul in care mi-am achizitionat o noua locuinta si m-am mutat. Am ramas la intretinere 2 luni iar adminitratora nu a vrut sa ne scoata de la intretinere nici cu cerere scrisa, pe motiv ca ne-a vazut venind (veneam sa ne luam zilnic parte din bagaje deoarece nu ne-am grabit sa o eliberam), dar nu am dormit nici o noapte.
Pentru acest incident pot dovedi cu contractul de cumparare si cu declaratii ale fostilor proprietari in legatura cu data de mutare in noua locuinta.
Va rog a ma lamuri daca o pot da in judecata sau ii pot face vreo reclamatie in baza acestor dovezi.
Astept cu interes raspunsul dumneavoastra!
Multumesc anticipat!
Ati facut vreodata o cerere scrisa cu privire la nr. de persoane ce locuiesc in apartament? Daca nu, atunci .....incercati sa aveti un dialog lamuritor cu administratora. La judecata.......hm!....ma indoiesc ca acesta este chiar un motiv serios de deschidere a unui proces.