avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Trecuta ilegal la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Trecuta ilegal la intretinere

Buna ziua!

Va rog a ma ajuta din punct de vedere legal.
Am probleme cu adminitratora care mereu ma baga la intretinere chiar daca nu sunt.

Primul incident a fost in momentul in care prietena mea s-a mutat la mine si a fost trecuta la intretinere pentru cateva zile..mai putin de 15 zile cat este legal. Pentru acest incident pot dovedi prin acte care este ultima ei zi de serviciu al prietenei in alt judet (in Bucuresti, fata de Constanta unde este locuinta).

Al doilea incident a fost in momentul in care mi-am achizitionat o noua locuinta si m-am mutat. Am ramas la intretinere 2 luni iar adminitratora nu a vrut sa ne scoata de la intretinere nici cu cerere scrisa, pe motiv ca ne-a vazut venind (veneam sa ne luam zilnic parte din bagaje deoarece nu ne-am grabit sa o eliberam), dar nu am dormit nici o noapte.
Pentru acest incident pot dovedi cu contractul de cumparare si cu declaratii ale fostilor proprietari in legatura cu data de mutare in noua locuinta.

Va rog a ma lamuri daca o pot da in judecata sau ii pot face vreo reclamatie in baza acestor dovezi.

Astept cu interes raspunsul dumneavoastra!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:41, 8 Octombrie 2008
Ati facut vreodata o cerere scrisa cu privire la nr. de persoane ce locuiesc in apartament? Daca nu, atunci .....incercati sa aveti un dialog lamuritor cu administratora. La judecata.......hm!....ma indoiesc ca acesta este chiar un motiv serios de deschidere a unui proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedinta blocului a publicat o poza cu mine pe panoul de la intretinere llk llk Buna ziua, Am si eu o intrebare daca m\'ati putea ajuta cu un sfat.Eu locuiesc in Bucuresti,si din cand in cand mai plec la tara pe perioada verii.Am depus ... (vezi toată discuția)
Listele de plata a cheltuielilor la asociatie mihaelabr mihaelabr Buna ziua, 1. As vrea sa stiu daca am dreptul de a cere Asociatiei de proprietari listele de plata a cheltuielilor (sau copii ale acestora , sau o situatie ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor la domiciliul mamei simonaafr simonaafr Divortul are loc in luna aprilie.Instanta atribuie ambelor părţi, exerciţiul autorităţii părinteşti în favoarea minorului . Stabileşte la mama ... (vezi toată discuția)