avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Deciziile curtii constitutionale in cat timp sunt date?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Deciziile curtii constitutionale in cat timp sunt date?

cat dureaza sa dea curtea constitutionala o decizie ?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 21:29, 30 Noiembrie 2011
Depinde. De obicei cateva luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caseaza sentinţa recurata şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de fond s_nicolae s_nicolae Buna ziua, Am avut o decizie data de Tribunalul Ialomita care imi era favorabila. O ruda foarte indepartata a facut recurs la Curtea de Apel Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Cum te poti angaja si unde daca ai cim suspendat conform art 52 lit. b din cm? iulianaiuladinu iulianaiuladinu Am cautat peste tot dar nu am gasit un raspuns la aceasta intrebare. este undeva o motivare a Curtii Constitutionale care spune ca angajatul cu CIM-ul ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de urgenta referitoare la migratia alesilor cristeaion cristeaion un secretar de primarie sustine ca daca aceasta ordonanta produce efecte si daca curtea constitutionala o declara neconstitutionala efectele produse pana la ... (vezi toată discuția)