avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Asociere in firma/cedare actiuni societate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Asociere in firma/cedare actiuni societate

Am un SRL impreuna cu sotul si vrem s-o luam in afacere pe una din cele 4 fiice ale noastre; doresc ca - in cazul decesului meu sau al sotului - aceste actiuni sa nu intre in masa succesorala sa fie doar ale ei; cum trebuie sa procedez?
Multumesc frumos pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: bunica5 , utilizator 17:42, 1 Decembrie 2011
Puteti sa ii cesionati cate parti sociale doriti, apoi inregistrati actul la ORC. Daca vor fi ale ei, cum sa mai intre in masa succesorala a altcuiva?!
Stabiliti aceste lucruri prin AGA si le inserati in actul constitutiv actualizat.
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din actionariat stanceni stanceni Buna ziua ! Impreuna cu o alta persoana am infiintat o societate in care eu detin 52% din actiuni, iar partenerul meu 48%. Pe mine m-ar interesa cum sa ... (vezi toată discuția)
Cesionare/ vanzare actiuni srl Dumitrita L Dumitrita L Buna ziua si La Multi Ani! Va rog sa ma sprijiniti cu informatii legate de urmatorul aspect: impreuna cu alte 2 persoane sunt actionar si administrator la ... (vezi toată discuția)
Cedare parti sociale srl simao simao Buna ziua, Sunt asociat (50%) si adminsitrator al unui SRL. Doresc sa cedez toate partile mele sociale unui tert si de asemenea sa renunt la calitatea de ... (vezi toată discuția)