Buna ! Pt. sistare indivziune la o gradina, am solicitat o expertiza , care costa destul de mult. A venit expertul a masurat dar nu de unde trebuia,a omis 12 m2, si a emis expertiza, care nu a ajuns la domiciliu ci am luat-o de la tribunal, desi apar chitatele de primire semnate de noi ,dar nu e semnatura noastra. Dupa ce am vizualizat-o , am constatat ca modul in care este impartit terenul este in defavoarea mea, respectiv din 3654 m2 impartit la 4 mostenitori din care eu ma aleg cu 85 % teren in panta,iar restul adica ceilalti 3 , teren drept! Sau propus 2 variant cea de-a 2 fiind buna pt mine dar nu si pt 1 din ceilalti 3 mostenitori! Din moment ce eu platesc expertiza si cheltuieli de judecata , nu e normal ca din cele 2 schite propuse, sa fie egale in parti cu inclinatie/panta ?
buna ziua. In primul rand pt. ca dumneavoastra a-ti platit expertiza nu are nimic in comun cu desfasurarea si concluziile expertizei;daca sunteti nemultumit de expertiza este dreptul dumneavoastra la a avea obiectiuni.puteti solicita totodata ca expertul sa faca un numar mai mare de variante de partajare a terenului;fac mentiunea ca o atfel de partajare de teren , am inteles ca terenul este si in panta este dificil de efectuat in natura .Puteti conveni cu ceilalti mostenitori sa primita sau daca luati mai mult in natura teren sa puteti da sulta.
Daca a-ti observat si impartirea unei paini , fie ea rotunda este dificil de impartit. In general expertiza este intocmita in baza unor calcule, care nu intotdeauna satisfac pe toata lumea.Un sfat care din punctul meu are o doza de ,,subictivism '' , cautati si o intelegere cu adversarii.:love1:
Marturie falsa
bad_sonia
unchiul sotului meu a fost martorul parti adverse intr-un proces civil (rezilierea unui contract de v-c cu clauza de intretinere dobandit de mine inaintea ... (vezi toată discuția)