avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Taxa de \"frontiera\" intre judete in Oltenia?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taxa de "frontiera" intre judete in Oltenia?

Un prieten a fost oprit de politistii rutieri olteni fara motiv. Adica cu motiv, i-au cerut 100 taxa. RON.
I-a refuzat. Acestia i-au spus ca il va costa mult mai mult. I-a refuzat. Au plecat. A plecat.
Dupa ceva timp, prietenul meu a fost oprit in alt judet de un alt politist rutier. Acesta a constatat ca prietenul meu avea permisul suspendat (in baza de date informatica).
Ce se intamplase? Politistii olteni i-au intocmit un proces verbal fictiv (cu martor fals), p-v pe care au "uitat" sa i-l comunice, cum ca nu ar fi oprit la semnalul lor. Au introdus in baza de date informatica suspendarea, "uitand" sa-i comunice p-v, pentru a nu putea fi atacat in instanta in termen. :duh:
Prietenul meu habar nu avea de "lucratura".
Acum are dosar penal cum ca a circulat in timp ce dreptul de a conduce ii era suspendat (evident fara sa stie). Dar nu poate dovedi nimic.
Ce este de facut? De platit taxa de "frontiera" intre judete la politistii rutieri din Oltenia? #-o

Intradevar, era mai ieftin. :((

sau

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 1 Decembrie 2011
ContSters184021, utilizator
E cusuta u ata alba povestea.
Nu cred ca daca ti se intocmeste un P.V. de orice natura se poate "uita" sa ti-l comunice.
Mi se pare a fi cam prea fortata treaba. Daca sunteti convins ca are dreptate solicitati o analiza din partea MAI si poate sa lamuriti misterul. Nu-i consider usi de biserica pe politisti dar nici nu pot sa cred ca se poate intampla asa ceva.
Este perfect real. Actele juridice prezinta "greseli" si "inseli", daramite procedura la un simplu p-v. :rofl:
Intrebarea este: problema "gunoaielor" se poate solutiona prin sefii ierarhici (de sus in jos) sau prin initiativa cetatenului liber (de jos in sus)?

Cu totii putem "gresi", nu?:tooth:

<Nu a fost cu intentie, a fost cu... bocancul>.
Ultima modificare: Joi, 1 Decembrie 2011
ContSters184021, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitia de incepere a urmaririi penale imihai76 imihai76 Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare: Dispozitia de incepere a urmarii penale trebuie adusa la cunostinta si partii vatamate sau doar invinuitului? Va ... (vezi toată discuția)
Care este deosebirea dintre martorii propriu-zisi si martori asistenti? ContSters184021 ContSters184021 Mai ales cand martorii fictivi prezentati ca asistenti (pe hartie) nu sunt si fizic prezenti (asistenti) in fapt la locul \\"constatarii\\" si nici macar la ... (vezi toată discuția)
Ridicarea permisului de conducere maryo1975 maryo1975 Pe scurt,intr-o noapte ma deplasam cu masina personala pe un drum public.Eu eram in dreapta deoarece consumasem bauturi alcoolice,iar masina era condusa de un ... (vezi toată discuția)