avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PLACARE POLISTIREN
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PLACARE POLISTIREN

DACA STAU INTR-UN BLOC TIP VILA CU P+1,SUNT 13 APARTAMENTE,NU EXISTA ASOCIATIE DE PROPRIETARI,DOAR APA RECE ESTE LA COMUN PENTRU CINE NU ARE APOMETRE SI TOATA FATADA BLOCULUI ESTE PLACATA CU POLISTIREN,IMI TREBUIE AUTORIZATIE DE LA URBANISM DACA VREAU SA PLACHEZ SI EU?,NICI VECINII MEI NU S-AU DUS DUPA AUTORIZATIE
Observ ca legea este interpretabila.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:59, 5 Decembrie 2011
Care lege e interpretabila?
Sigur ca trebuie sa luati autorizatie de la Primarie.

Interventie moderator

Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule. Este dificil de citit si este si impotriva Regulamentului de postare in forum.
Pentru competenta lamurire a aspectelor care va suscita interesul si pentru a nu incalca norme in vigoare inclusiv HCLM,contactati personal serviciul specializat din primarie
Va multumesc nu am stiut de chestia cu majuscule,iar referitor la intrebarea mea cu autorizatia polistiren ,colegi din domeniul dvs mi-au spus ca nu este nevoie de autorizatie daca blocul este doar p+1 si nu exista asociatie de proprietari si nu se aduce modificari fatadei si arhitecturii.

Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2011
elga50, moderator
Nu stiu despre care colegi vorbiti, cred ca sunteti in eroare! Daca ati facut aceasta placare pe exterior, acest lucru afecteaza aspectul stradal, astfel incat trebuie sa fi avut si autorizatia primariei.
Cum nu se modifica aspectul exterior, daca ati facut aceasta placare pe exterior?
Nu are importanta ca nu aveti asociatie de proprietari. In cazul acesta fiecare proprietar trebuia sa obtina avizul primariei...
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2011
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi obligat sa imi plachez apartamentul? IonutPTR IonutPTR Buna ziua. Presedintele de bloc face presiuni asupra mea sa imi plachez apartamentul cu polistiren. Am inteles ca este o lege prin care sunt obligat sa ma ... (vezi toată discuția)
Lnformatie reabilitare termica pe cont propriu andreeaene andreeaene Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarele 3 probleme: 1.deoarece reabilitarea termica efectuata de Primarie nu se stie daca si cand se va face, ... (vezi toată discuția)
Peretii exteriori ai blocului mirceaivan mirceaivan As vrea sa-mi raspundeti la o intrebare: Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje si as vrea sa stiu daca trebuie acceptul vecinilor pentru placare cu polistiren pe ... (vezi toată discuția)