avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Norma de hrana?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Norma de hrana?

Lucres in MApN ca salariat civil si am si eu o intrebare : Mamele care sunt in concediu de crestere a copilului beneficiaza de norma de hrana?
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 19 Septembrie 2004
da. vezi legea 80din 1995
raspunsul este da, dar nu l.80/95 este norma care reglementeaza aceasta speta ci un ordin recent al ministrului apararii,din iunie 2004,care prevede ca beneficiaza de acest drept si personalul civil care este in concediu pt. ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani cu conditia ca in locul acestora,pe perioada concediului,sa nu fie incadrata cu un contract de munca pe perioada determinata o alta persoana.
acest ordin se aplica in minister.
radu,iasi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de studii cadre militare Saba2015 Saba2015 Buna ziua! Ma intereseaza care este baza legala acordarii concediilor de studii cadrelor militare. Am gasit actele normative precum Legea 138/1999 art.67 ... (vezi toată discuția)
Pot fi taximetrist daca sunt cadru militar? luky0821 luky0821 As dori sa stiu daca in calitate de cadru militar(M.Ap.N.) pot din punct de vedere legal sa practic activitatea de taximetrie in afara orelor de program. Va ... (vezi toată discuția)
Angajare part time Lavinia15 Lavinia15 Buna ziua, Am o intrebare dac cineva lucreaza in Mapn poate sa se mai angajezi si in alt loc de munca Part time? Multumesc si astept raspuns (vezi toată discuția)