avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

o persoana cu studii superioare poate fi angajata si retribuita ca muncitor necalificat daca postul respectiv nu este conform cu studiile pe care le are.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:07, 1 Decembrie 2011
Va fi salarizat in concordanta cu cerintele postului ocupat. Daca postul nu necesita un anumit nivel al studiilor sau calificare va fi salarizat ca muncitor necalificat.
Da, o astfel de persoana poate fi retribuita ca si muncitor necalificat daca postul pe care-l ocupa nu necesita anumite studii (superioare sau medii etc.).
Dar dvs. nu sunteti obligat sa acceptati un asemenea post decat daca nu aveti incotro si nu gasiti un alt loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cor aartist aartist Va rog sa-mi comunicati care este criteriul de diferentiere intre muncitor si muncitor necalificat? Mai precis cum incadrez o persoana ca munciitor ... (vezi toată discuția)
Salariu minim pt studii liceale ginutz_a ginutz_a daca salariul minim brut va fi 700 lei/luna pt muncitor necalificat, care va fi salariul minim brut pt studii liceale? se mai tin cont de acei coeficienti? (vezi toată discuția)
Stabilire nivel salar ametist ametist Daca am un angajat care nu are bacalaureatul dat, dar are un curs facut de "TEHNICI DE COMERCIALIZARE MARFURI" cu durata de 30 ore la Camera de Comert, pe ce ... (vezi toată discuția)