avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general imprumutare societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

imprumutare societate

o societate primeste bani sub forma de imprumut de la un tert(p.fiz) pe baza unui contract de imprumut cu o anumita dodanda. la scadenta, societatea returnand suma si dobanda ce taxe sunt si la ce suma?
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 13:54, 1 Decembrie 2011
Clarificati intrebare. La ce taxe va referiti ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract amanet vs contract de imprumut si garantie ionescucarmen ionescucarmen buna seara. am amanetat la doua case de amanet.. prima societate de amanet mi-a inmanat un contract de amanet cu obiectul:\"predarea de catre debitor a bunului ... (vezi toată discuția)
Proprire de la c.a.r pe salariu cezar2014 cezar2014 Buna ziua am fost instiintat de firma unde lucrez ca urmeaza sa mi se faca o retinere lunara de o treime din salariu pentru un imprumut de 2400 avand o rata de ... (vezi toată discuția)
Imprumut cu sau fara dobanda!!! adela05 adela05 Buna ziua! Stiu ca exita o controversa in practica, in ceea ce priveste contr. de imprumut cu sau fara dobanda. Eu am niste ps fizice care au imprumutat o ... (vezi toată discuția)