Buna ziua am fost instiintat de firma unde lucrez ca urmeaza sa mi se faca o retinere lunara de o treime din salariu pentru un imprumut de 2400 avand o rata de 100 de lei pentru 36 de luni . am un salariu de 3000 de lei lunar si ratele trebuia sa mi le plateasca persoana pentru care luasem imprumutul, se vede ca nu a platit, din luna iunie , fapt ce nu am stiut pana in momentul in care mi s-a spus de la munca. Chestie uluitoare este ca am o suma de inapoiat de 4360 de lei din care 360 chelutieli de judecata, deci dupa 6 luni am de neplata s-a ajuns la suma pe care trebuia sa o dau dupa 36 de luni cu tot cu dobanda, va rog sa imi spuneti daca este posibil sau s-a facut vreo greseala avand in vedere ca in contractul de imprumut nu este prevazut o astfel de regula si eu returnand banii inapoi inainte de data scadenta dobanda se recalcula. Va multumesc
Citiți cu atenție contractul de credit. Cu mai mare atenție decât ați facut -o când ați semnat contractul. Probabil, o să constatați ca datorați dobândă penalizatoare ( penalități contractuale) care se adaugă la dobânda contractuală. Vi se va opri 1/3 din salariu, până la achitarea integrală a creanței.
Bani pierduti
gurguiroberto
Buna ziua,Sunt agent de vanzari si din greseala am pierdut incasarile dintr-o zi mai exact 3350 lei...angajatorul doreste banii in 3 zile ...nu vrea sa auda de ... (vezi toată discuția)