avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bani pierduti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bani pierduti

Buna ziua,Sunt agent de vanzari si din greseala am pierdut incasarile dintr-o zi mai exact 3350 lei...angajatorul doreste banii in 3 zile ...nu vrea sa auda de opriri lunare pana la inapoierea sumei...am incercat macar in 2-3 rate ca nu pot sa fac rost peste noapte de 3350 lei...ce se poate intampla...salariul meu pe luna find cu tot cu bonusuri + bonuri de masa undeva intre 2400-2600 lei.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 18:55, 13 Februarie 2018
Probabil va va opri din primul salariu toata suma.....adica tot salariul.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu din cauza unei sume pierdute din încasări. este corect să nu mi se mai dea nici tichetele de masă? NGabriell NGabriell Buna ziua, Am nevoie de ajutor! Lucrez in functia de curier,acum o luna din neatentie am pierdut incasarile mai exact suma de 25.000 de lei. Am fost la firma ... (vezi toată discuția)
Proprire de la c.a.r pe salariu cezar2014 cezar2014 Buna ziua am fost instiintat de firma unde lucrez ca urmeaza sa mi se faca o retinere lunara de o treime din salariu pentru un imprumut de 2400 avand o rata de ... (vezi toată discuția)
Cuantum 1/3 executare silita 123adi 123adi Bua ziua, Am de achitat unei persoane o suma de 9000 lei. Salariul net al meu este de 2400 lei. Am primit de la executor instiintare in car mi se comunica ca ... (vezi toată discuția)