avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... retragerea unei plingeri penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

retragerea unei plingeri penale

cu putin timp in urma am practicat prostitutie.un prieten de al meu imi aducea clienti . telefoanele ne-au fost ascultate iar prietenul meu a fost arestat pe baza probelor pe care le-au avut ,precum si declaratia mea.eu am devenit o victima.intrebarea este daca pot retrage plingerea contra unei sume de bani,daca este legal si daca ar putea sa ma afecteze pe mine in fata procurorului?
Cel mai recent răspuns: chirita.marinela , utilizator 17:04, 1 Decembrie 2011
infractiunea pentru care prietenul dvs nu prevede impacarea partilor, asa ca, indiferent daca va retrageti sau nu plangerea, nu il ajutati cu nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prostitutie andreea_pufi91 andreea_pufi91 minora fiind,in urma cu 2 ani am practicat prostitutia.cu putin timp in urma ,procurorul avind convorbiri inregisrate atat intre mine si clienti cit si intre ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere furt, dosar in procuratura? dia2120 dia2120 ce sanse sunt de retragere plangere a unui dosar ajuns in parchet??mentionez ca cel acuzat(iubitul meu cu care locuiam impreuna) ,intro seara,nefiind acasa, ... (vezi toată discuția)
In cat timp se poate retragere o plangere simon emilia simon emilia sunt in UK si am depus o plangere impotriva prietenului meu care era in stare de ebrietate acuta si ma amenintat cu moarte dar acum as dori sa imi retrag ... (vezi toată discuția)