avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... convorbiri telefonice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

convorbiri telefonice

poti fi arestat pe baza unor convorbiri telefonice fara alte probe sau declaratii?
Teoretic, este posibil.Insa , asa cum se poate presupune, interceptarile telefonice au fost dispuse tocmai pentru ca anterior efectuarii acestora au exista indicii cu privire la savarsirea infractiunii sau a pregatirii unei infractiuni, altfel nu s+ar fi ajuns la interceptarea si inregistrarea convorbirilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt toate convorbirile telefonice inregistrate? masterand07 masterand07 Curiozitatea mea se refera la situatia tuturor convorbirilor telefonice. Sunt ele inregistrate in vreun mod? De exemplu, daca intr-o convorbire telefonica s-a ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ilegala monicanico monicanico Am fost inregistrata ilegal in magazinul meu de catre fostul sot,dupa care continutul inregistrarilor a fost facut public la mai multe persoane din orasul ... (vezi toată discuția)
Stat politienesc? menumoruth menumoruth Ce vad aici efectiv nu imi vine sa cred . Au ajuns sa asculte telefoanele pentru a proba si furturile. :O Maine poimaine am sa vad si un ultraj probat prin ... (vezi toată discuția)