avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu compensatoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu compensatoriu

am primit decizia de incetare a muncii iar in ea scrie ca am dreptul la un salariu compensatoriu.in caz de nu il primesc pot sa ma adresez organelor cu acest document?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 2 Decembrie 2011
Daca aveti un document puteti sa solicitati prin instanta plata drepturilor - la sectia litigii munca .
koko1978 a scris:

am primit decizia de incetare a muncii iar in ea scrie ca am dreptul la un salariu compensatoriu.in caz de nu il primesc pot sa ma adresez organelor cu acest document?


Puteti face sesizare la ITM si/sau sa promovati o actiune in instanta pentru ca angajatprul sa fie obligat sa vi-l plateasca . Actiunea se depune la TRibunaul in raza caruia aveti domiciliu si este scutita de plata taxelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de lichidare Lulik31 Lulik31 Buna In data de 09.04.2012 ,mi-am facut cerere de demisie cu lichidarea la zi,in acea zi dupa ce iam inmanat demisia m-a trimis acasa(angajatorul)dupa cateva ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare neplatite nik2003 nik2003 Lucrez la o societate publica de transport, in luna August am realizat 24 ore suplimentare (peste regimul normal de lucru). Au trecut peste 60 zile si nu au ... (vezi toată discuția)
Demisia max95 max95 Mi-am dat lichidarea si firma la care am lucrat nu mi-a mai dat salariu. Unde pot sa fac o sesizare . Sunt dim Medias. (vezi toată discuția)