avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia

Mi-am dat lichidarea si firma la care am lucrat nu mi-a mai dat salariu. Unde pot sa fac o sesizare . Sunt dim Medias.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 15 Februarie 2017
la ITM
Sesizarea o depuneti la Inspectoratul Teritorial de Munca in raza caruia fostul angajator avea sediul social.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

De asemenea, puteti promova o actiune in instanta la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca.
Singura autoritate in stat care il poate obliga pe angajator este instanta de judecata. Actiunea se depune in termen de 3 ani de la data de cand trebuia sa va plateasca salariile. Actiunea este scutita de plata taxelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarziere plata salariu ciobotaru2000@yahoo.com ciobotaru2000@yahoo.com Buna seara,doresc sa stiu cat timp trebuie sa astept salariul pe luna Martie,in cazul desfacerii contractului de munca cu 30.04.2020.M-i sa spus ca voi fi ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu mi-a oferit bunurile mele pe perioada muncii Mariuspopa99 Mariuspopa99 Am fost lucrator la o firma de bricolaj m-am fortat sa imi dau demisia in schimb salariul l-am primit mai aveam de luat bonurile si un bonus di luna curenta ... (vezi toată discuția)
Bună seara,am demisionat cu lichidare la zi, angajatorul nu ... Ina66 Ina66 Bună seara,am demisionat cu lichidare la zi, angajatorul nu mi-a dat ultimul salariu,ce pot să fac,unde să mă adresez! (vezi toată discuția)