avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... doresc a cunoaste
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

doresc a cunoaste

a o intrebare daca se poate.care este incadradrea pentru frauda?:((.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 10:23, 2 Decembrie 2011
Exista mai multe tipuri de frauda, la care va referiti?
Frauda, in ce domeniu?
acordari de credite la domiciu
ca si colaborator la firma cu care ati lucrat, dvs erati reprezentantul firmei in teritoriu, daca dvs de ex v-ati insusit banii pe nedrept din acele credite , incadrarea juridica o da judecatorul in urma unei sentinte, noi ne putem da doar cu parerea, gestiune frauloasa, inselaciune, etc
Daca ziceti ca dosarul a ajuns in instanta va puteti uita pe portalul instantei, la judecatoria de care apartineti cu domiciliul, dupa numele dvs si vedeti la ce art se incadreaza fapta.
Dosarul a stat ceva timp la politie, la procuror.. pana a ajuns in instanta. Nu v-a instiintat nimeni ca ati primit citatii, ca sunteti cercetat ?

Alte discuții în legătură

Imobil adjudecat- probleme soare53 soare53 Am cumparat la licitatie de la o banca un imobil. In actele de evaluare prin care s-a acordat creditul erau mentionate si fotografiate la dosarul bacii ... (vezi toată discuția)
Practica judicara pe inselaciune in conventii pe noul cod penal CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Daca are cineva practica judiciara pe inselaciune in conventii pe art 244 NCP as fi curios sa o vad. Eu nu am gasit nimic. Inselaciunea in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul cand mi-am bagat demisia desiree_margot desiree_margot angajatorul nu-mi incheie actele la plecarea mea din firma considerandu-se prejudiciat de mine pentru facturile la cazare ,la care eu nu am dormit,pe riscul si ... (vezi toată discuția)