avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cu speranta ca nu deranjez
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cu speranta ca nu deranjez

as dori foarte tare sa aflu tot ce se poate cu privire la frauda(pedepse
,sanctiuni etc).sunt in litigiu cu o firma nebancara ce acorda credite la domiciliu clientului.din 2007 am fost colaborator la aceasta firma.in 2010 din cauze ce nu au tinut in principal de mine sa ajuns la prejudicirea firmei cu suma 6000 lei.la scurt timp dupa producerea acestor evenimente am plecat in strainatate la munca.am aflat din tara ca maeramcitat la politie pt declaratii cu privire la savarsirea infractiunii de frauda.doresc a cunoaste modalitatile prin care pot ma pot apara avand in vedere ca procesul a ajuns in instanta si eu inca nu ma-m prezentat?
Frauda este un termen mai putin juridic, poate fi vorba de o inselciune, de o delapidare, de un abuz in serviciu etc. Vedeti care este incadrarea faptei, mai ales ca s-a ajuns in instanta. Luati-va avocat!
imi cer scuze daca va deranjez .dar as dori daca puteti cu scuzele de rigoare daca puteti sa-mi dati mai multe detalii
Nu avem ce detalii sa va dam deoarece exista un dosar pe numele dvs pt o infractiune savarsita, numai dvs si cei care au efectuat urmarirea stiu care sunt faptele si care este incadrarea, de aceea v-am sfatuit sa va duceti si sa va interesati de dosar. Aflati incadrarea si atunci va putem ajuta si cu alte sfaturi.
Ultima modificare: Joi, 1 Decembrie 2011
ContSters178374, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 joburi Madalin196 Madalin196 Buna ziua!am si eu o intrebare,eu am un job in momentul de fata si as vrea sa ma angajez in alta parte ,pot sa imi bag concediu de odihna +medical la un job ... (vezi toată discuția)
Am păstrat mai multe zile un telefon pe care trebuia să-l predau unui client, dar am fost văzut pe camere când l-am băgat în depozit. cum poate fi încadrată fapta mea? Kornel1 Kornel1 Lucrez la o firma de curierat și într-o sâmbăta plecând de la servici mia rămas un colet conținând un telefon în valoare de 6000 lei în mașină. In ... (vezi toată discuția)
Termene de prescriptie pentru gestiune frauduloasa mirris mirris Va rog sa ma ajutati sa aflu raspunsul corect pentru situatia urmatoare: - exista o expertiza contabila care arata ca administratorul se face vinovat de ... (vezi toată discuția)