Am cumparat o masina inmatriculata pe CLUJ si eu am domiciliul dot pe acelasi judet. Masina am luat-o printr-un intermediar care imi e prieten cat de cat. Am facut contract mi-a dat cartea si talonul masini urmand ca in cateva zile sa imi dea si certificatul fiscal de la fostul propietar al masini dar nu s-a mai intamplat. Am luat si eu legatura cu fostul propietar al masini care e trecut in carte si in talonul masini. Ne-am inteles sa facem alt contract de vanzare intre mine si el . A zis ca are cateva amenzi de platit si imi da certificatul fiscal . problema e ca a trecut aproape sase luni de zile de atunci vorbesc tot timpul cu el dar ma tot duce cu galagia ca mai are putin de platit si mi-l da . Dar m-am cam saturat sa ma tot rog de el . Nu stiu ce sa mai fac dar dar nu vreau ca eu sa ii platesc amenzile ca sa poata sa imi scoata certificatul fiscal. Va rog ajutati-ma cu un raspuns cu o varianta de optine certificatul fiscal ca sa pot transcrie masina. MULTUMESC MULT.
Va trebui sa deschideti o actiune in instanta, sa il chemati ca parat, instanta sa pronunte o hotarare prin care sa recunoasca contractul incheiat intre dvs. si el si sa il oblige pe parat la inmanarea certificatului fiscal.