avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am intampinat o problema si nu mai stiu cum sa fac sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am intampinat o problema si nu mai stiu cum sa fac sa transcriu o masina.

Am cumparat o masina inmatriculata pe CLUJ si eu am domiciliul dot pe acelasi judet. Masina am luat-o printr-un intermediar care imi e prieten cat de cat. Am facut contract mi-a dat cartea si talonul masini urmand ca in cateva zile sa imi dea si certificatul fiscal de la fostul propietar al masini dar nu s-a mai intamplat. Am luat si eu legatura cu fostul propietar al masini care e trecut in carte si in talonul masini. Ne-am inteles sa facem alt contract de vanzare intre mine si el . A zis ca are cateva amenzi de platit si imi da certificatul fiscal . problema e ca a trecut aproape sase luni de zile de atunci vorbesc tot timpul cu el dar ma tot duce cu galagia ca mai are putin de platit si mi-l da . Dar m-am cam saturat sa ma tot rog de el . Nu stiu ce sa mai fac dar dar nu vreau ca eu sa ii platesc amenzile ca sa poata sa imi scoata certificatul fiscal. Va rog ajutati-ma cu un raspuns cu o varianta de optine certificatul fiscal ca sa pot transcrie masina. MULTUMESC MULT.
Cel mai recent răspuns: ContSters231685 , utilizator 16:51, 2 Decembrie 2011
Va trebui sa deschideti o actiune in instanta, sa il chemati ca parat, instanta sa pronunte o hotarare prin care sa recunoasca contractul incheiat intre dvs. si el si sa il oblige pe parat la inmanarea certificatului fiscal.
NU POTI SA IMI SPUI SI MIE CE PASI SA URMEZ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara certificat fiscal diana1811 diana1811 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie legat de situatia urmatoare: Am cumparat o masina de la un intermediar (persoana nu este trecuta ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)