avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drepturi si obligatii inainte de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturi si obligatii inainte de divort

Buna ziua!
Sunt casatorita de 10 ani, avem impreuna un copil minor in varsta de 10 ani si locuim in casa parintilor mei.
Dupa multe neintelegeri am hotarat sa ma despart de sotul meu. In momentul de fata el nu are servici, n-a contribuit niciodata la utilitatile casei (n-a achitat niciodata vreo factura ) dar de cand a aflat de divort nu face decat sicane parintilor mei. In fiecare zi sustrage diverse lucruri din casa pe care , fie le vinde, fie le cara la parintii lui. Are vreun drept sa plece cu lucruri din casa atata timp cat inca suntem casatoriti? Ce masuri pot lua in acest sens?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:22, 2 Decembrie 2011
Ii puteti face plangere penala la politie pt furt intre soti.
Parintii dvs pot cere in instanta evacuarea lui din casa
Ultima modificare: Vineri, 2 Decembrie 2011
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii in domiciliul comun dupa divort de catre sotie si parintii acesteia GYORGYO GYORGYO Buna ziua,prin sentinta civila nr.518 din 19.01.2016 pronuntata de judecatoria Craiova in dosarul nr.41671/215/2016 s-a pronuntat divortul dintre mine si fosta ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori GeorgyM GeorgyM Buna ziua!! Sunt cu sotul meu de 4 ani si jumatate, casatoriti legal de 2 ani! Avem un copil de un an si 8 luni si altul pe drum!! Nu ne mai intelegem, a ... (vezi toată discuția)
Partaj in urma divortului ayline44 ayline44 Buna ziua, Dupa 20 de ani de casnicie in luna septembrie se va pronunta divortul. Amandoi suntem decisi in privinta asta. Nu avem copii minori . Intentionez ... (vezi toată discuția)