avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision de gestiune abuziv, contract Prima Casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision de gestiune abuziv, contract Prima Casa

Buna ziua,
Am credit Prima Casa de acum 2 ani, iar acum am primit un SMS ca in fiecare luna prin care sunt anuntat sa-mi platesc rata, doar ca acum mi se comunica ca am de platit un comision anual de gestiune (nu este cel catre Fond, acela trebuie platiti la sf anului) de 100 euro, care bineinteles ca nu este in contract, este prima oara cand aud de el. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa-l platesc ca sa nu fiu restantier si apoi sa incerc sa remediez situatia? Si care ar fi pasii de urmat? Sau pot sa nu-l platesc? Va multumesc din suflet si astept raspunsul dvs cat mai repede, deoarece scadenta este pe 07.12.2011 si nu vreau sa fac ceva gresit.
Cu respect, Daniel
Cel mai recent răspuns: danstoicastefan , utilizator 14:39, 2 Decembrie 2011
Ati incercat sa luati legatura cu reprezentantul bancii ? Cum justifica ?
Abia am primit SMS-ul si nu am avut timp sa contactez banca. O voi face imediat ce voi putea. Dar pe cine trebuie sa contactez?
Pai eu as suna persoana la care am dus toate actele, practic cel care mi-a intocmit dosarul. nu cred ca nu este inclus in contract, desi la noi orice e posibil.
Din pacate persoana nu mai lucreaza acum. Cred ca ma voi duce la directorul sucursalei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit prima casa Daniel1971 Daniel1971 Buna ziua. Numele meu este Daniel si de cateva luni ma confrunt cu o problema. Pentru a ajunge la intrebare va rog sa-mi permiteti sa expun situatia de fapt. ... (vezi toată discuția)
Datorii catre banca Anca07 Anca07 Am facut un imprumut la banca cu termen scadent oct.2011.Din luna mai nu am mai facut nici o plata pt. ca nu am mai avut job.Dosarul meu a ajuns la o firma de ... (vezi toată discuția)
Despre paypoint si bilete la ordine arh_hadi arh_hadi Am un minimarket si anul trecut am instalat un aparat paypoint. La incheierea contractului a trebuit sa le emit un bilet la ordin de 7000ron. Ulterior am aflat ... (vezi toată discuția)