avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor la tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor la tata

ce sansa am sa obtin legal incredintarea minorului de 10 ani,care a crescut si este in continuare la mine(tatal).mama plecata de 8ani in italia recasatorita cu un copil de 5ani,care are probleme de sanatate speciale(alimentatie specifica,alergi la diferite alimente,plante si care necesita atenta supraveghere),.mama a plecat cand copilul avea 2 ani ia casatorinduse in italia,.na contribuit afectiv find o fire mai rece,vorbind la telefon de 2 ori oe an,dar a contribuit material(haine dulciuri,din cand in cand).acuma ma da in judecata pentru a obtine copilul.si al duce definitiv la ea sa lociiasca in italia.
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 11:15, 2 Decembrie 2011
Daca situatia este asa cum sustineti dvs, in sensul ca dvs v-ati ocupat in permanenta de copil, aveti sanse sa obtineti incredintarea lui. Singurul aspect pentru a avea sanse de reusita este sa puteti dovedi aceste lucruri. Puteti aduce martori care sa confirme situatia dvs. se va face ancheta sociala si la domiciliul dvs. Trebuie sa formulati intampinare si cerere reconventionala. Daca apreciati ca nu va puteti descurca, angajati-va un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului KAROLSTIFLER KAROLSTIFLER DITR-O RELATIE DE CONCUBINAJ,A REZULTAT UN COPIL CARE PANA LA VARSTA DE 10 ANI.INPLINITI(ACUMA 2 LUNI),A LOCUIT LA MINE(TATAL COPILULUI).MAMA LUI PLECAND AN ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor blaga66 blaga66 traiesc intr-o relatie de 8ani pe data de 10 11 a fugit de acasa cu copilul minor de 3ani si 8 luni la un alt barbat cunoscut pe internet copilul era sub ... (vezi toată discuția)
Pentru binele copiluli meu! dan_leu35 dan_leu35 prin aceste cuvinte,sa nu credeti ca vreau sa fiu o victima!concubina a plecat la munca in italia,unde sia gasit jumatatea!el find o persoana mai mare ca ea ... (vezi toată discuția)