avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod cor sef echipa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod cor sef echipa

Buna ziua,

Lucrez la o firma de constructii si am angajat un sef formatie.
In COD COR am gasit pt sef formatie122236 - dar apare la Conducatori in industria extractiva si prelucratoare. Este in regula daca in Revisal trec acest cod cor?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 2 Decembrie 2011
541106 - Sef echipa specializata
Pentru Sef echipa specializata am gasit in Revisal cod 516106 (nu 541106 ) grupa 5161 - Servicii voluntare/private pentru Situatii de urgenta.
Eu vorbesc de sef formatie .
COR-ul din REVISAL nu este actualizat ... daca vorbiti de sef de formatie atunci de ce in titlu ati scris sef de echipa? ...

Cod COR 132235 - Sef formatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ce cod cor ar fi potrivit pentru sef echipa amenajari ... DFlorentina DFlorentina Buna ziua, Ce cod COR ar fi potrivit pentru sef echipa amenajari spatii verzi? si care e nivelul de studii obligatoriu? (vezi toată discuția)
Obligativitate respectare nivel studii indicat in cor pentru functia respectiva radumititean radumititean Este obligatorie respectarea nivelului minim de studii mentionat de COR pentru o anumita ocupatie, in conditiile in care nu este una pentru care exista ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. trebuie sa angajaz o persoana sef de tura/schimb intr ... cristina.stoicaa cristina.stoicaa Buna ziua. Trebuie sa angajaz o persoana sef de tura/schimb intr o unitate cu specific mase plastice. Codul COR pe care l-am gasit este 132234 din grupa ... (vezi toată discuția)