avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Trebuie sa angajaz o persoana sef de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Trebuie sa angajaz o persoana sef de tura/schimb intr ...

Buna ziua. Trebuie sa angajaz o persoana sef de tura/schimb intr o unitate cu specific mase plastice. Codul COR pe care l-am gasit este 132234 din grupa conducatori de unitati din industria extractiva. Pot sa pot functia asta?
Cel mai recent răspuns: cristina.stoicaa , utilizator 13:27, 24 Februarie 2023
Puteti folosi 132234 - Sef schimb
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor sef echipa Elssa Elssa Buna ziua, Lucrez la o firma de constructii si am angajat un sef formatie. In COD COR am gasit pt sef formatie122236 - dar apare la Conducatori in ... (vezi toată discuția)
Functie, cod cor alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Trebuie sa angajez o persoana pe pozitia de inginer productie-sef tura, in industria alimentara. Este specializat- in inginer zootehnist... ... (vezi toată discuția)
Coduri cor luminita29 luminita29 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu 2 coduri COR: pentru sef echipa si pentru sef tura. Functiile vor fi intr-un terminal de bitum , incarcare ... (vezi toată discuția)