avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Coduri COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Coduri COR

Buna ziua,

Am rugamintea sa ma ajutati cu 2 coduri COR:
pentru sef echipa si pentru sef tura.
Functiile vor fi intr-un terminal de bitum , incarcare descarcare, aprovizionare si vindere precum si intretinerea terminalului /mentenanta.
Am gasit sef sechipa sef tura dar fac referire la alte domenii de activitate si as dori sa stiu care ar fi corecte.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 28 Martie 2018
Puteti folosi
132235 - Sef formatie

132234 - Sef schimb

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate respectare nivel studii indicat in cor pentru functia respectiva radumititean radumititean Este obligatorie respectarea nivelului minim de studii mentionat de COR pentru o anumita ocupatie, in conditiile in care nu este una pentru care exista ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. trebuie sa angajaz o persoana sef de tura/schimb intr ... cristina.stoicaa cristina.stoicaa Buna ziua. Trebuie sa angajaz o persoana sef de tura/schimb intr o unitate cu specific mase plastice. Codul COR pe care l-am gasit este 132234 din grupa ... (vezi toată discuția)
Cod cor rdk67 rdk67 Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: ce cod cor corespunde functiei de sef echipa, tura, formatie, in cadrul unei brutarii? Ce am gasit se refera la ... (vezi toată discuția)