avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare in grad superior doar din 3 in 3 ani fix?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare in grad superior doar din 3 in 3 ani fix?

Buna, va rog sa ma ajutati cu urmatorul caz:
Conform legii trebuie sa treaca 3 ani vechime in grad pentru a putea promova intr-un grad superior, si sa iei min de 2 ori calificativ FB. Probema este urmatoarea: ultima promovare s-a facut in luna mai 2009, din grad II in grad I studii superioare. Se poate promova doar incepand cu luna mai 2012, sau se poate si la inceputul anului 2012? Trebuie sa treaca fix 3 ani, luand in calcul de la data pana la data, si numai apoi incepute demersurile pentru promovare in Grad IA studii superioare?
Multunesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:24, 2 Decembrie 2011
Orice procedura de promovare va putea fi demarata doar dupa implinirea a 3 ani de la ultima promovare, adica mai 2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarului public revenit din concediul pentru cresterea copilului carmen_iarina carmen_iarina Buna ziua. Sunt functionar public, iar din luna august 2010 si pana acum sunt in concediu pentru cresterea copilului. Intentionez sa ma intorc la munca si as ... (vezi toată discuția)
Functie publica ludovica ludovica In urma cu 3 luni, am fost trecuta pe studii superioare, iar pe 01.08.2013, se implinesc 3 ani de cand sunt functionar public. Doresc sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
Promovare grad superior raduineam raduineam Am promovat in functia de inspector de specialitate gradul II la data de 01.07.2007 si am efectuat activitate neintrerupta in functie pana la data de 27 ... (vezi toată discuția)