Cum apreciati ca ar fi incadrata juridic fapta unui salariat al unei societati comerciale care mi-ar raspunde eronat intentionat (mincinos), la o petitie, raspuns in functie de care ar putea sa se stinga un litigiu pe care il am cu acea societate? Fac precizarea ca sunt parte intr-un raport juridic cu aceasta societate monopolista pe linia furnizarii de energie electrica (consumator casnic) si in mod abuziv si discretionar imi imputa o suma de 20.000 RON pentru consum fraudulos de energie, fara a se fi dovedit acest lucru, asa cum cere explicit legea in acest domeniu, banuind si presupunand ca daca au gasit sigiliile lipsa la contor si firida, implicit am furat si energie. Astept cu mult interes mai multe pareri si opinii pe marginea acestei probleme, chiar multumesc anticipat tuturor celor care se vor apleca si vor da importanta acestei probleme.
Buna seara
Din cate stiu eu pentru a putea constata sigiliile lipsa si firida desigilata, compania de furnizare a energiei electrice a alcatuit o comisie care a constatat cele mai sus scrise. Asadar aceea comisie insotita sau nu de un organ de politie (se obisnuieste), un martor in prezenta dvs. a intocmit un proces-verbal de constatare .....a furtului de energie electrica.
Intrebari:
- ati semnat procesul-verbal?
- ati facut contestatie la acel proces-verbal?
- ati anuntat ca nu aveti sigilii la contor si firida desigilata?
Imi pare rau sa va spun ,insa tocmai acele sigilii de negasit si firida desigilata sunt probe.