bua ziua .As dori sa cumpar un apartament la parterul unui bloc si sa il transform in spatiu comercial,dar trebue sa -mi fac intrare separata prin balconul acestuia.iar cei de la urbanism mi-au raspuns ca nu pot sa fac acest lucru .Credeti ca as avea vreo sansa?,si care ar fi aceasta ,care ar fi pasii ce trebuesc parcurcursi?.Blocul se afla pe o strada protejata istoric ,dar balconul apartamentului e pe o srada alaturata care nu e protejata.SI in plus eu nu doresc sa modific infatisarea cladiri ci doar sa fac o usa in loc de geam la balcon.Va multumesc ,si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoasra.
buna ziua. Prima conditie este sa obtine-ti certificatul de urbanism in baza unei documentatii intocmite de o firma sau cineva abilitat sa intocmeasca o astfel de documentatie.Prin certificatul de urbanism se vor impune conditiile in care vise poate elibera autorizatia de constructie in baza careia puteti executa lucrarea.
Atentie!Este posibil sa nu puteti executa lucrarea , blocul situindu-se intr-o zona protejata ; in cazul in care vi se elibereaza certificatul de urbanism veti avea niste conditii de indeplinit:
*documentatie elaborata de expert M.L.P.A.Tpentru golul deusa
**acordul vecinilor
*** si alte acorduri si avize cu un traseu tare lung!!!!!!!!!!!!!.
Va doresc mult succes