avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie de construire pentru o locuinta cu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie de construire pentru o locuinta cu uzufructuari

Bun a ziua!
As dori sa va intreb cum as putea sa procedez in urmatoarea situatie: fata mea a mostenit de la bunicul ei un apartament de bloc confort II; doreste sa faca o extindere de balcon, acesta situindu-se la parter. Actul de proprietate contine insa si patru uzufructuari (mama sa, tatal sau- plecat din tara, bunicul sau -care a decedat si sotia bunicului sau- care a decedat).
Pentru toate avizele si acordurile necesare eliberarii Autorizatiei de construire a balconului este insa nevoie si de acordul uzufructuarilor; acordul mamei il are, acordul tatalui nu il are ( nu este de gasit), exista certificatul de deces al bunicului, nu exista Certificatul de deces al sotiei bunicului.
Cum ar trebui sa procedeze vis-a- vis de Primaria locala, pentru a-i putea elibera acest document important, daca nu are toate aceste documente la dosar?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Preschimbarea unui apartament in spatiu comercial ilieflorea ilieflorea bua ziua .As dori sa cumpar un apartament la parterul unui bloc si sa il transform in spatiu comercial,dar trebue sa -mi fac intrare separata prin balconul ... (vezi toată discuția)
Prelungire balcon, deasupra demisolului AncaPMB AncaPMB Bună ziua, Locuiesc la parter, dintr-un bloc nou din 2013. Când m-am mutat am semnat fără sa știu pe deplin ce înseamnă, o petiție pentru locatari, ca ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat - autorizare constructie balcon crisadi crisadi buna seara Va rog daca ma puteti indruma unde trebuie sa merg si ce acte trebuie sa am( aviza) pentru a obtine autorizatia de construire a unui balcon la ... (vezi toată discuția)