avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... de unde trebuie sa scot certificat medico legal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

de unde trebuie sa scot certificat medico legal?

buna ziua.in urma unei altercatii cumnatul meu a fost agresat de cativa indivizi.a fost transportat la spitalul slatina iar apoi transferat la spitalul craiova. unde trebuie sa mearga pt a scoate certificat medico legal si care sunt procedurile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 2 Decembrie 2011
Pentru eliberare certificat trebuie sa mearga la Institutul de Medicina legala din Craiova, iar impotriva atacatorilor poate depune plangere penala pentru lovire sau vatamare in termen de 2 luni de la data de cand a stiut identitatea lor. In sustinerea plangerii trebuie sa aiba si certificatul medico-legal
Ultima modificare: Vineri, 2 Decembrie 2011
Anamaria Plevit, Avocat
Certificatul medicol legal il elibereaza unitatea specializata sa efectueze investigatia
elenaelenad a scris:

buna ziua.in urma unei altercatii cumnatul meu a fost agresat de cativa indivizi.a fost transportat la spitalul slatina iar apoi transferat la spitalul craiova. unde trebuie sa mearga pt a scoate certificat medico legal si care sunt procedurile?

Persoana respectiva se poate prezenta la Serviciul de Medicina Legala din Craiova, judetul Dolj- care deserveste judetele Dolj, Gorj, Mehedinti si Olt - pentru a solicita un certificat medico-legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iml Ramona1982 Ramona1982 o familie(tata si 2 baieti) au savarsit infrc. prev de art. 182 c.pen, unu din copii era minor a acea data. victima a fost dusa de urgenta la spitalu din jud ... (vezi toată discuția)
Certificat medico legal nedelcu81 nedelcu81 o intrebare va rog ,care este termenul legal de scoatere a certificatului medico legal ,de la data agresiuni? va multumesc (vezi toată discuția)
Eliberare certificat medico legal: de la medicul legist din judet sau de la medicul legist de pe raza localitatii unde s-a intamplat incidentul? Marius84 Marius84 Buna ziua! De 1 Mai am fost agresat in localitatea Costinesti, jud. Constanta. In urma agresiunii: dubla fractura de mandibula. De aici a inceput calvarul. ... (vezi toată discuția)