avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Scutire la plata majorarilor, dobanzilor si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Scutire la plata majorarilor, dobanzilor si penalitatilor restante aferente CASS

Buna ziua,

am primit azi o decizie de impunere de la Casa de Asigurari de Sanatate judeteana referitor la contributii datorate la FNUASS pe anii 2008 si 2009, inclusiv majorari/dobanzi si penalitate pe sumele din fiecare an.

Intrebarea mea este daca pot sa scap de plata macar a majorarilor si penalitatilor, referind la faptul ca nu am fost informat in timp despre obligatiile de plate, nu am primit nici o scrisoare, numai cu 2-3 ani in urma.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: szaszati , utilizator 18:45, 2 Decembrie 2011
in noiembrie a intrat in vigoare OG 894/2011. va tirmit link-ul luat de pe site-ul avocatnet

www.avocatnet.ro/content/for... -
Mersi tare mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contribuþie la fnuass GBC GBC Buna seara, As dori sa ma lămuriţi asupra câtorva aspecte privind calcularea contribuţiei la FNUASS: Din cate am înţeles, contribuţia la FNUASS se ... (vezi toată discuția)
Plata la cnas de doua ori. sabaui sabaui Buna ziua! Sunt salariat la o fabrica din SM de 10 ani platitor la CNAS in tot acest timp. Din 2007 am inceput o activitate independenta (taximetria). In ... (vezi toată discuția)
Datorii catre cas victor12 victor12 daca platesc intreaga suma datorata catre cas beneficiez de scutirea de majorari,?eu am un iintreprindere familiala:( (vezi toată discuția)