avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Este normal ca o somatie sa vina in acelasi plic ...
Discuție deschisă în Executare silită

Este normal ca o somatie sa vina in acelasi plic cuTitlu executoriu?

Locuiesc in oras pantelimon si terenul este concesionat anul asta am facut inprumut in banca sa-mi fac unele lucrari printre altele sa platesc si concesiunea toata pe 5 ani dar cind am fost la primarie sa platesc concesiunea doamna dela caserie mi-a spusca nu stie cit trebuie sa platesc ( au calculatoare ) si ma trimis la domnul inspector domnul inspector ma trimis inapoi la caserie ca acolo trebuie sa stie cit am de plata pina la urma nu am reusit sa platesc nimic ca nu au stiut cit . Acum a venit de la primarie Somatie atasata de titlu executoriu ca daca nu platesc in 15 zile ma executa silit . Adica 65 de milioane lei nu ron , pai acum nu mai am banii CE SA FAC
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 21:56, 2 Decembrie 2011
trebuie sa platiti,altfel va executa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de concesiune eugen_o5o6 eugen_o5o6 Am cumparat o casa in Oras Pantelimon cu teren de 222 mp, am facut si contractul de concesiune pe 49 de ani si trebuie sa dau 1$ pe metrul patrat pe an pina ... (vezi toată discuția)
Teren concesionat liviu_np liviu_np Va salut! Stau in orasul Pantelimon, la 2 km de Bucuresti. Am urmatoarea problema: Terenul pe care mi-am construit casa este concesionat de catre ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie catre primarie tonica31 tonica31 Buna ziua. Am mare nevoie de raspunsul dumneavoastra. Va explic pe scurt. In 2006 am luat un teren in concesiune de la Primarie. In 2007 aveam de plata ... (vezi toată discuția)